O NAMA

Pun naziv kompanije
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE IMAGE TM DOO, BEOGRAD (RAKOVICA)

Skraćeni naziv kompanije
IMAGE TM

Naziv i šifra delatnosti
Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje - 6920

Godina osnivanja
1992.

Adresa
Beograd, Kneginje Zorke 18
Beograd, Pašinac 27

Matični broj
07891865

PIB
101992863

Ime i prezime direktora
Nebojša Čolović

Više o nama

Više od 30 godina osnovna delatnost IMAGE TM je knjigovodstvo. Sa ponosom možemo istaći da smo od osnivanja do danas postigli značajne rezultate pružajući najviši nivo usluga kompanijama različitih veličina i delatnosti. Naši klijenti su kako male preduzetničke radnje tako i ino-kompanije koje posluju u međunarodnim okvirima.

Svoju dobru poslovnu reputaciju izgradili smo zahvaljujući posvećenosti klijentima, građenju dobrih poslovnih kontakata i timu kvalitetnih knjigovođa i finansijskih i poreskih stručnjaka. IMAGE TM poseduje savremenu informacionu tehnologiju i softverska rešenja.

Naši klijenti se mogu u potpunosti posvetiti svom osnovnom bizinisu, dok naš tim vodi računa o kompletnom računovodstvu, praćenju i poštovanju poreskih i računovodstvenih propisa, administraciji i pripremi izveštaja neophodnih za donošenje dobrih poslovnih odluka. Veliki broj klijenata iz različitih sektora delatnosti čine da I Vaše poslovanje I potrebe razumemo, te svoje poslovanja prilagođavamo Vašim specifičnostima.

Naš tim

Naš tim čine ovlašćene računovođe, finansijski i poreski savetnici. Njihovo dugogodišnje iskustvo, dobra poslovna reputacija kod klijenata, državnih organa i finansijskih institucija predstavlja garanciju kvaliteta usluga koje IMAGE TM pruža. Naši zaposleni kreiraju poslovna i računovodstvena rešenja prilagođena poslovanju svakog klijenta pojedinačno. Zadovoljstvo klijenata je osnovni motiv svakog člana našeg tima.

Klijenti

Lista referenci IMAGE TM je bogata. Sa velikim brojem klijenata sarađujemo više od 20 godina, na šta smo jako ponosni. Kada započnemo poslovnu saradnju, nastojimo da klijent uvek bude zadovoljan i da poslovni odnos bude trajnog karaktera. Knjigovodstvene usluge, kao I usluge poreskog I finansijskog konsaltinga klijentima IMAGE TM su profesionalne i kvalitetne što klijentima uliva poverenje I sigurnost da uvek mogu da nam se obrate za podršku za svoje poslovne poduhvate. Poverenje klijenata koje uživamo je za nas najznačajnije.

Usluge knjigovodstva i konsaltinga pružamo klijentima iz velikog broja oblasti: proizvodnja, trgovina, uvoz, izvoz, građevinarstvo, IT usluge, restorani, farmacija, laboratorije i dr.