Knjigovodstvene usluge

Pravnim licima i preduzetnicima pružamo knjigovodstvene usluge na način da maksimiziramo njihov profit i vreme. Na Vama je da se bavite Vašim osnovnim biznisom a mi možemo u potpunosti preuzeti na sebe vođenje kompletnih računovodstvenih, administrativnih i konsalting usluga. Možemo Vas posetiti i upoznati Vašu kompaniju kako bismo kreirali sistem knjiženja koji odgovara upravo Vašim specifičnostima.

Našim klijentima je omogućeno elektronsko izveštavanje i razmena dokumenata čime se štedi vreme i novac. Lepeza naših usluga prilagodjena je individualnim potrebama klijenta i specifičnostima njegovog poslovanja.

Naše usluge knjigovodstva obuhvataju:

Izrada završnih računa / godišnjih finansijskih izveštaja
Izrada periodičnih izveštaja
Izrada izveštaja za potrebe osnivača i rukovodstva
Likvidacioni bilans
Deobni bilans
Obračun plata / zarade, porezi i doprinosi
Prijava i odjava zaposlenih
Obračun ugovora o delu i autorskih honorara
Obračun pdv-a / poreza na dodatu vrednost
Priprema dokumentacije za dobijanje bankarskih kredita
Saradnja sa inspekcijom u postupku kontrole
Popis osnovnih sredstava
Obračun amortizacije osnovnih sredstava
Sve ostale računovodstvene i konsalting usluge

Vaš biznis je oslobođen velikog dela stresa uz IMAGE TM

Knjigovodstvene usluge pružamo kako malim kompanijama sa jednim zaposlenim tako i kompanijama koje posluju širom sveta, imaju veliki broj zaposlenih i zahteve za specifičnim izveštajima. Za svoj rad preuzimamo potpunu odgovornost.

Kompletno knjigovodstvo i administraciju prepustite nama. Uz to, naša kurirska služba dodatno štedi Vaše vreme! Sofverska rešenja koja koristimo su savremena, fleksibilna i user-friendly ali smo uvek otvoreni i za usvajanje novih programa koja više odgovaraju Vašoj kompaniji.

Neka IMAGE TM bude Vaš odabrani knjigovođa

Klijentima pristupamao profesionalno i prijateljski. Uvek smo na raspolaganju za konsultaciju, pomoć i razrešenje dileme. Na jednom mestu dobijate kompletnu, pouzdanu i pravovremenu uslugu knjigovođa sa dugogodišnjim iskustvom.